Юрген Клоп облякъл костюм на Дядо Коледа, за да пийне с приятели


Юрген Клоп облякъл костюм на Дядо Коледа, за да пийне с приятели

2254 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разказа интересна история как веднъж е облякъл костюм на Дядо Коледа, за да излезе необезпокояван с приятели. 

Въпросната история е по повод въпрос към Клопо за Уейн Рууни, чиято снима се появи в английската преса и на нея е пиян. Той защити открито играча на "червените дяволи" и сподели, че скандалът е прекалено пресилен.

Клоп си спомни за времето му като треньор на Майнц 05. Тогава решил да разпусне с приятели по време на коледните празници. Излязъл, облечен като Дядо Коледа, за да не го разпознае никой.

Изпил няколко бири, но папараци го заснели след като си тръгнал от заведението и вдигнал маската си. Още на следващия ден бил в положението на английския национал.

"Имахме 11 точки в Бундеслигата и бяхме на последно място. По време на зимната пауза, приятели организираха парти и реших да отида да разпусна. Отначалото бях с маска и никой не ме разпозна, но накрая преди да си тръгна я повдигнах и на следващия ден снимката беше по всички вестници", разказва Клоп.

"На първата страница на Bild заглавието бе "Ето как Клоп празнува 18-то място", нищо че всъщност не празнувах", допълва още мениджърът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички