Трима дебютанти в състава на националния отбор на Германия


Трима дебютанти в състава на националния отбор на Германия
Снимка: Guliver/GettyImages

2070 0

Селекционерът на германския национален отбор Йоахим Льов обяви състава за предстоящите двубои с Холандия и Сърбия.  Първите си повиквателни получиха Лукас Клостерман, Никлас Щарк и Максимилиан Егещайн.

Както и се очакваше, Матс Хумелс, Жером Боатенг и Томас Мюлер не попаднаха в групата. По-рано Льов обяви, че повече няма да разчита на тях. "Тримата не са отлъчени, не са сторили нищо лошо. Ще видим как ще са нещата след година. Говорих с тях и те останах крайно разочаровани, но пък ме увериха, че остават в готовност отново да играят за Бундестима. Не знам какво ще се случи в бъдеще. Засега просто планирам нещата без тях", заяви днес Льов, оставяйки все пак отворена вратата за играчите.

Германия играе със Сърбия в приятелски мач във Волфсбург в сряда, а четири дни след това се изправя срещу Холандия от квалификациите за Евро 2020. Германците ще се изправят и срещу Северна Ирландия, Естония и Беларус в другите си квалификационни двубои. Аут поради контузии са Юлиан Дракслер (Пари Сен Жермен), Йонас Хектор (Кьолн) и Себастиан Руди (Шалке 04).

Защо и Хосеп Гуардиола бе сред "виновниците" за кризата в Бундестима - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички