Томас Мюлер получи примамлива оферта от китайски отбор


Томас Мюлер получи примамлива оферта от китайски отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

1617 0

Китайският футбол продължава да прави опити да привлича някои от най-големите звезди на футбола в света. Карло Тевес, Яник Ферейра-Караско, Грациано Пеле, Оскар и много други са простия пример за това, че за някои играчи парите са най-важни.

Поредният опит на милионите от азиатската страна да привлекат голяма звезда са свързвани с Томас Мюлер. Голямата звезда на Байерн Мюнхен е получил изгодна оферта от отбор, който "Kicker" не разкрива. Става въпрос обаче за огромна заплата в размер на 25 милиона паунда на година.

През изминалия сезон Мюлер изигра един от най-слабите си сезони в баварския гранд. Той записа едва шест гола срещу името си. Това обаче не пречи към него интересът да е голям, като се пише, че и английският Манчестър Юнайтед е готов да предложи нужното, за да го вземе през лятото.

През това лято се очаква и голяма част от играчите на тима да бъдат разпродадени. Един от първите, който е свързван с изхода на "Алианц Арена" е Жером Боатенг, като баварците са готови да се разделят с него срещу смешна сума - подробности четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички