Рибери: Това, че не получих Златна топка през 2013 година, е най-голямата несправедливост


Рибери: Това, че не получих Златна топка през 2013 година, е най-голямата несправедливост
Снимка: Getty Images/Guliver

4311 0

Звездата на модерния футбол Франк Рибери ще напусне Байерн Мюнхен след 10 години в клуба. След края на месец юни той се превръща в свободен агент, като сам разкри, че е готов да играе още два сезона и за момента има отлични оферти към него.

Освен това французинът коментира и 2013 година. Тогава той беше на върха в своята кариера, спечели требъл с баварците, но в крайна сметка остана на трета позиция в класацията за Златна топка, което смята за най-голямата несправедливост в кариерата му.

"Не знам още какво е бъдещето ми. Към момента има към мен финансово изгодни оферти, но не това е най-важното. Чакам добра оферта, мисля да играя още две години. Трябва да мисля за жена си и петте си деца. 

Огромно разочарование е за мен, че не спечелих Златната топка през 2013 година. Най-голямата несправедливост в кариерата ми. Бях на върха, а заех трето място. Не завиждам за нищо на Меси и Роналдо. Казвам го със смирение, защото това си е истината", сподели Рибери.

Рибери повече няма да облече екипа на Байерн, но постави невиждан рекорд в последния си мач за тима. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички