Сензацията Санчо обяви в кой клуб иска да играе


Сензацията Санчо обяви в кой клуб иска да играе
Снимка: Getty Images/Guliver

4380 0

Крилото на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо заяви, че в обозримо бъдеще няма намерение да сменя клубната си принадлежност. Както е известно, английският национал напусна Манчестър Сити през лятото на 2017 година, след като се бе отказал да чака да получи своя шанс там.

Санчо премина в немския гранд срещу сумата от 8 милиона паунда и постепенно се превърна в една от най-големите млади звезди в Първа Бундеслига. От началото на сезона той записа 24 мача за "жълто-черните", в които вкара 7 гола и даде 10 асистенции. Сега редовно в пресата се пише за интереса на европейски грандове към него.

КОГАТО ТРАНСФЕРНАТА ТИ СУМА НАРАСНЕ С 806% ЗА ТРИ МЕСЕЦА!

"Планирам да остана в Борусия. Просто искам да играя футбол и тук имам тази възможност. Точно сега съм щастлив тук. Бях много притеснен за езиковата бариера, но когато се оказах тук, всички разговаряха на английски и ми стана много комфортно. Все още има какво да се желае от моя немски, но аз уча, трябва да уча", коментира Санчо, цитиран от Daily Mail.

"Адаптирах се много добре. Разбира се, първоначално беше малко трудно, защото се оказах далеч от дома. Но моето семейство ми помогна много, както и клубът. Преместването в чужбина не беше толкова трудно. Помислих си: "Германия? Защо пък не?". И вижте как се развиха нещата. някои хора казваха, че не са сигурни относно моите намерения да напусна родния дом и близките си, но ми се струва, че се получи наистина добре", завърши 18-годишният Санчо.

Вижте тук кои са топ клубовете, които искат Санчо в състава си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички