Първата голяма сделка за януари е официална! Дракслер има нов отбор


Първата голяма сделка за януари е официална! Дракслер има нов отбор

3635 0

Германският национал Юлиян Дракслер има нов отбор. Звездата на Волфсбург официално ще премине в ПСЖ на 1-и януари, след като двата клуба се разбраха за сумата, която "вълците" да получат. Сделката е на стойност 35 милиона евро, както и допълнителни 10 при изпълнение на различни клаузи.

"23-годишният нападател се е разбрал за 4-годишен договор с шампиона на Лига 1. Двата отбора ще запазят в тайна финансовите параметри по сделката. Очаква се единствено играчът да премине медицински тестове", пише в изявление на клуба.

"Имахме тежки, но конструктивни преговори с ПСЖ, Дракслер и представителите му през последните дни. Сключихме сделка, която отговаря на желанието на всички", каза спортният директор на Волфсбург Олаф Ребе.

Дракслер изпадна в немилост във Волфсбург, след като отказа да преподпише договора се и се скара с треньорското ръководство. Това се показа и от формата му, след като все още няма гол през сезона. Все пак след обещанието за трансфер той се разигра и в последните два мача записа 3 асистенции. Сред претендентите за неговото привличане бяха още Арсенал и Волфсбург.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички