Байерн смаза Волфсбург и отново е №1, а Мюлер спря серията си от 999 минути без гол


Байерн смаза Волфсбург и отново е №1, а Мюлер спря серията си от 999 минути без гол
Снимка: Getty Images/Gulliver

1458 0

Байерн Мюнхен затвърди впечатлението, че навлиза във все по-добра форма, след като в съботния следобед опустоши Волфсбург с 4:0 на "Алианц Арена".

ФК Холивуд се развихри още през първото полувреме. Мачът почна отлично, а в 18' след страхотен пас на Лам Робен даде аванс на своя тим.

3 минути по-късно центриране на Видал рикошира в защитник и топката се озова в Левандовски, който първоначално не намери добре коженото кълбо, но никой не го блокира и спокойно реализира за 2:0.

Мачът беше решен в 58', когато Томас Мюлер пробва удар отдалеч, топката летеше в аут, но от 4 метра Левандовски я насочи неспасяемо във вратата - 3:0. До 4:0 се стигна, след като  Томас Мюлер засече от близо подаване на Артуро Видал. Това беше и първият му гол от 999 минути насам.  Последва и 5:0, след като Коща беше точен минути преди края.

Това беше 3-а поредна победа на тима в първенството, който се въползва и от грешката на лидера РБ Лайпциг. Това прати Байерн отново на върха с 33 точки - колкото има и новакът, но баварците са с по-добри показатели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички