Президентът на Байерн: Кристиано е прекалено стар за нас


Президентът на Байерн: Кристиано е прекалено стар за нас
Снимка: Getty Images/Guliver

6171 0

Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер опроверга слуховете, че баварския гранд ще се опита да вземе звездата на Ювентус Кристиано Роналдо. Според него 35-годишният футболист вече е прекалено стар, за да бъде трансферна цел.

Хайнер направи коментара по време на интервю за ‘TZ’. „Много имена се тиражират по вестниците, но това е напълно разбираемо. Но Кристиано Роналдо е прекалено стар за нас“, каза президентът на баварския гранд. Португалецът навърши 35 години в сряда. Въпреки напредналата си футболна възраст, Роналдо продължава да бъде един от най-опасните нападатели в света и се намира в най-добрата си реализаторска форма откакто е в Италия.

През настоящия сезон 5-кратният носител на Златната топка е вкарал 19 гола в Серия А, като е на второ място в подреждането при реализаторите след нападателя на Лацио Чиро Имобиле. Роналдо има близо 4 пъти повече голове от Гонсало Игуаин и Пауло Дибала, които имат по 5 попадения в Калчото през кампанията. А ето какво е смятал, че ще прави Кристиано Роналдо на 35 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички