Къде да гледаме дербито Байерн Мюнхен - Борусия (Дортмунд)?


Къде да гледаме дербито Байерн Мюнхен - Борусия (Дортмунд)?
Снимка: Getty Images/Guliver

1733 0

Днес в 19,30 часа Байерн приема Борусия (Дортмунд) в дербито на 11-ия кръг на Първа Бундеслига. Двубоят ще бъде предаван пряко по "Евроспорт 2", можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

В момента Байерн заема петото място в класирането, докато Борусия е на трета позиция. Лидер е Борусия (Мьонхенгладбах), който води на "жълто-черните" с 3 точки и с 4 на "баварците". Грандът от Мюнхен в последно време няма проблеми срещу този съперник на свой терен - последните 3 мача на "Алианц Арена" завършиха с общ резултат 13:1 в полза на домакините.

Трябва да се вземе предвид и фактът, че Байерн е разтърсен от разгромното поражение в последния кръг - 1:5 срещу Айнтрахт (Франкфурт). Заради него отборът остана без треньор - Нико Ковач беше уволнен, а срещу Борусия "баварците" ще бъдат водени от временния наставник Ханс-Дитер Флик.

В Дортмунд настроението пък е доста добро. "Жълто-черните" направиха страхотен обрат в Шампионска лига срещу Интер. В първенството пък тимът на Люсиен Фавр загуби само веднъж през сезона дотук. Вижте тук шестимата претенденти за нов треньор на германския шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички