6-те претенденти за нов треньор на Байерн


6-те претенденти за нов треньор на Байерн
Снимка: Getty Images/Gulliver

3781 0

Германското издание "Bild" споменава 5 имена като обсъдени варианти за заместник на уволнения Нико Ковач в Байерн Мюнхен. Става въпрос за Масимилиано Алегри, Ханзи Флик, Ерик тен Хаг, Ралф Рангник и Арсен Венгер. Френският "Екип", пък, допълва Жозе Моуриньо.

Масимилиано Алегри - за последно италианецът бе начело на Ювентус, с който печели италианската Серия А 5 поредни пъти. Той е заменен от Маурицио Сари, като в момента не е официално ангажиран с никой клуб.

Ханзи Флик - досегашен помощник на Ковач. В момента той е временен наставник, като ще изведе тима в предстоящите двубои срещу Олимпиакос (Шампионска лига) и Борусия Дортмунд.

Ерик тен Хаг - той върши страхотна работа начело на Аякс и ръководните фактори в Байерн силно биха желали да го назначат, но този вариант е най-малко вероятен, дори невъзможен, защото самият Тен Хаг призна, че това няма да се случи.

Ралф Рангник - сред сравнително непопулярните имена в списъка, но върши страхотна работа начело на Лайпциг. Все пак, изглежда малко вероятно да премине при баварците на този етап.

Арсен Венгер - дългогодишният легендарен наставник на Арсенал все още е без отбор. Французинът обаче признава, че търси ново предизвикателство.

Жозе Моуриньо - един от най-екстравагантните треньори. Сякаш задължително името му се свързва с всеки гранд, който уволнява своя наставник.

А какво заявиха от Байерн за предстоящите двубои, както и за Ханзи Флик - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички