Коутиньо разкри какво съобщение е получил от Клоп за трансфера си в Байерн


Коутиньо разкри какво съобщение е получил от Клоп за трансфера си в Байерн
Снимка: Gulliver/GettyImages

8963 0

Филипе Коутиньо разкри, че е получил съвет от бившия си мениджър Юрген Клоп относно своята кариера. Мениджърът на мърсисайдци е посъветвал бразилеца да премине в Байерн Мюнхен и че това ще е добра стъпка в неговата кариера.

Той премина на "Алианц Арена" под наем за един сезон от Барселона, като има и опция за откупуването му следващото лято. "Той ми изпрати съобщение и ми пожела успех. Каза ми, че Байерн е голям клуб, а Бундеслигата страхотно първенство. Каза, че е много щастлив да ме види там", заяви Коутиньо пред Sport Bild.

Бразилецът игра под ръководството на Клоп на "Анфийлд" преди да бъде трансфериран в Барселона. "Клоп е невероятен треньор, един от най-добрите в света. Истински лидер е. Научих толкова много от него, особено в психологически план.  Той винаги намира правилните думи както преди двубой, така и по време на мач. Той промени Ливърпул и го направи силен отново".

През това лято стана ясно, че и Ливърпул е направил опит да вземе отново Коу на "Анфийлд". Какво се е объркало може да разберете от този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички