Ас на Борусия Дортмунд: Искам да играя за Барселона


Ас на Борусия Дортмунд: Искам да играя за Барселона
Снимка: Guliver/Getty Images

2006 0

Новата звезда на Борусия Дортмунд Осман Дембеле иска да играе за Барселона. Това е казал играчът в разговор с Роберт Фернандес - технически директор на каталунците. Това е станало през изминалата пролет, когато половината клубове в Европа искаха звездата на Рен.

Дембеле в крайна сметка избра Борусия, но това е станало заради желанието му да получи повече игрово време и да успее да се наложи като твърд титуляр. В Барселона това е било невъзможно заради наличието на Неймар, Суарес и Лионел Меси.

ВИДЕО: БРУТАЛНАТА РЕАКЦИЯ НА ПОГБА ПРИ ГОЛА МУ СРЕЩУ ХОЛАНДИЯ

"Не сега, защото искам да се развивам и да бъда сред героите всеки уикенд", е казал Дембеле на Барселона, разкрива Mundo Deportivo в днешния си брой. "Но един ден обезателно искам да играя за Барселона".

Дембеле почна силно в състава на Томас Тухел, след като крилото има гол и 4 асистенции, блестейки с много висока скорост и още по-добра техника. Той има контракт с Борусия до лятото на 2021 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички