Борусия Дортмунд продава Обамеянг - фиксираха цената му


Борусия Дортмунд продава Обамеянг - фиксираха цената му
Снимка: Guliver/GettyImages

3015 0

Ръководството на Борусия (Дортмунд) е готово да продаде Пиер Емерик Обамеянг, гръмна английското издание Mirror, позовавайки се на свои източници в Германия. "Жълто-черните" смятат, че лятото на 2017 година е идеалният момент, в който да се разделят с водещия си голмайстор.

Нападателят продължава да е голова машина, след като вече има 7 гола във всички турнири с екипа на тима си, а скоростта в нападението на Борусия е убийствена - точно по вкуса на нападателя.

ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМТИЕ ЗВЕЗДИ НАПУСКА ПЪРВА БУНДСЛИГА

"Жълто-черните" обаче смятат да заложат на Рамос от следващия сезон и ще "кеш-аут-нат" Обамеянг, продавайки го за сумата от 65 милиона паунда. Това е минималната сума, която Борусия ще иска от отборите, които са заинтересувани.

Най-сериозни шансове има Реал Мадрид, който иска да има габонеца в състава си, но през лятото на 2017 година, дори да го купи, не може да го картотекира до януари 2018.

ТОП 10: НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИТЕ ТРАНСФЕРИ В ИСТОРИЯТА НА ВИСШАТА ЛИГА

По пътя на логиката остават три отбора - ПСЖ, Челси и Манчестър Сити, които са готови да наддават за услугите на най-бързия играч в Първа Бундеслига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички