Анчелоти вече го няма, но Байерн отново разочарова


Анчелоти вече го няма, но Байерн отново разочарова
Снимка: Gulliver/GettyImages

1381 0

Байерн Мюнхен допусна поредна изненада в Бундеслигата, след като стигна едва до 2:2 при гостуването си на Херта в Берлин, изоставайки допълнително от лидера в класирането Борусия (Дортмунд).

Първият мач без Карло Анчелоти начело не вещаеше толкова проблеми за баварците, особено след като още в 10' гостите поведоха. Матс Хумелс се разписа с глава след отлично центриране на партньора му в защита Жером Боатенг.

Задачата на ФК Холивуд изглеждаше още по-лесна, след като Левандовски се пребори със защитник след високо подаване на Толисо, а след това се разписа, останал очи в очи с вратаря в 49'. 

До 56' обаче Херта успя да изравни. Първо Дуда успя да засече във вратата остро центриране на Херагучи. Грешка в отбраната на Байерн при центриране малко по-късно пък позволи на Калу да остане очи в очи с вратаря - 2:2.

До края на срещата Байерн нямаше никакви шансове да си върне аванса в резултата, докато Херта записа 3-о поредно равенство у дома както от началото на сезона, така и срещу този съперник на "Олимпия Щадион".

Борусия Дортмунд е лидер с актив от 19 точки, докато Байерн дели втората позиция с Хофенхайм с актив от по 14 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички