4 отбора са преди Германия сред фаворитите за Евро 2016


4 отбора са преди Германия сред фаворитите за Евро 2016
Снимка: Getty Images/Guliver

2308 0

Германия не е сред топ фаворитите на Евро 2016. Поне такова изглежда мнението на селекционера на световния шампион по футбол Йоахим Льов, който смята, че домакинът Франция е в най-добра позиция за спечелването на трофея.

"Франция като домакин е сред фаворитите. Англия през последните две години значително подобри представянето си. Италия и Белгия също са претенденти за титлата", коментира специалистът пред "Фигаро".

Драмата между Англия и Германия (ВИДЕО)

Думите му идват след поражението с 2:3 от Англия на Олимпийския стадион в Берлин, въпреки че неговите възпитаници имаха аванс от два чисти гола, половин час преди края на двубоя.

"Мога да кажа единствено, че е твърде дразнещо за всеки треньор да види как неговият тим пропилява аванс от 2:0. Мисля, че загубата не беше изцяло незаслужена, при все че имахме такава преднина“, каза специалистът.

"Имахме контрол върху мача по начина, по който ми се искаше. Въпреки това се видяха проблеми в структурата ни и не създадохме много възможности за гол. Така че Англия заслужи своята победа.

Ако ме питате дали ще си вадя изводи от този мач, да, ще има такива. Това беше приятелски мач, а тези срещи се играят, за да разберем елементите, върху които трябва да поработим", сподели още Льов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички