Заради вулгарни скандирания срещу Марсилия: Четирима от ПСЖ са застрашени от наказание (ВИДЕО)


Заради вулгарни скандирания срещу Марсилия: Четирима от ПСЖ са застрашени от наказание (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1606 0

Четирима играчи на ПСЖ са изправени пред наказание заради обидни скандирания срещу Олимпик Марсилия след неделното дерби в Лига 1, завършило 4:0 в полза на парижани. Футболистите, които са заплашени са Рандал Коло Муани, Ашраф Хакими, Усман Дембеле и Лайвин Курзава.

Какво наказание ги очаква?

Коло Муани записа първия си гол за клуба при успяха, като и Хакими също се разписа със страхотен гол от далечна дистанция. Отборът отиде да отпразнува победата над своите вечни съперници с Уорън Заир-Емери, който взе мегафон и скандира с ултрасите на клуба.

Въпреки че нямаше нищо неприятно, казано от капитана на Франция U21, кадри показват Коло Муани, Хакими, Дембеле и Курзава, които скандират "Marsellais, unique ta mère", което грубо се превежда като "Марсилия, вървете *§€*(€5 майките си"

Според Le Parisien, от лигата ще отворя досие по делото и ще разгледа видета преди срещата си в сряда. Ако събитията се докажат, въпросните играчи могат да бъдат обект на санкции, включително възможност за отстраняване. През 2011 г., по време на победата на Марсилия срещу Монпелие, защитникът на ОМ Тайе Тайво беше наказан за един мач за подобно скандиране срещу ПСЖ. Лошата новина за ПСЖ от дербито бе контузията на Килиан Мбапе, но Луис Енрике успокои за състоянието му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички