Възторг във Франция след дебюта за ПСЖ: Серхио Рамос с "лекция" за всеки защитник (ВИДЕО)


Възторг във Франция след дебюта за ПСЖ: Серхио Рамос с "лекция" за всеки защитник (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2362 0

Централният защитник Серхио Рамос записа своя дългоочакван дебют за новия си отбор ПСЖ. След дълги години в Реал Мадрид, в които завоюва редица безценни трофеи, той премина през това лято на "Парк де Пренс", но чака няколко месеца за своята първа среща. Разбира се, причината за това са неговите контузии.

Той игра като титуляр за парижани срещу Сент Етиен при успеха с 3:1, дошъл след пълен обрат. А всички около ПСЖ останаха във възторг от представянето на опитния централен бранител, още повече предвид факта, че не бе играл в двубой от половин година насам.

Последният му мач бе за Реал през месец май. В неделя (28.11) пък застана в центъра на отбраната, редом до капитана Маркиньос. Рамос се отличи с важни намеси, не се притесняваше да влиза в единоборства, да задържа и разиграва топката. Можете да видите представянето му във видеото по-долу в материала.

За съжаление на парижани, друга от звездите получи травма в този двубой. Става въпрос за Неймар - вече е ясно колко време ще отсъства от терените.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички