Как отговори Рамос на въпрос дали иска Меси да спечели "Златната топка"? (ВИДЕО)


Как отговори Рамос на въпрос дали иска Меси да спечели "Златната топка"? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2220 0

Централният бранител на френския гранд ПСЖ Серхио Рамос отговори на любопитни въпроси, един от които бе свързан с Лионел Меси, с когото са съотборници от лятото. Едва вчера (28.11) бе първият случай, в който обаче двамата се озоваха едновременно на терена в един отбор.

Припомняме, че дълги години те имаха ожесточени сблъсъци, сред които и лични такива, предизвикали допълнително напрежение между тях. Всичко това обаче явно е останало в миналото - от периода, в който са били част от съответно Реал Мадрид и Барселона.

Това бе потвърдено за пореден път от защитника, когато бе запитан дали би искал аржентинецът да спечели поредна "Златна топка". На този въпрос той отвърна положително и допълни, че подкрепя всеки един футболист в отбора си.

"Той е в добра форма, мисля, че е от тези играчи, които наистина правят разликата. Той е уникален играч и е привилегия да сме в един отбор. Мисля, че малко по малко всеки от нас ще внесе от личните ни качества, за да направи ПСЖ дори по-страхотен отбор и да постигнем нещата, които искаме" - заяви той пред ESPN.

След това дойде и въпросът дали иска Меси да спечели "Златната топка": "Да, разбира се. Ще подкрепям момчетата от моя отбор. Пожелавам му целия късмет на света". Серхио Рамос отправи и други думи за Меси, от които Роналдо ще го заболи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички