Второто попадение на Неймар срещу Лориен, което получи бурни аплодисменти (ВИДЕО)


Второто попадение на Неймар срещу Лориен, което получи бурни аплодисменти (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

16562 0

Звездата на ПСЖ Неймар показа класата си за пореден път. Бразилецът отбеляза две попадения във вратата на Лориен за победата с 5:1, второто му попадение обаче заслужава да се види отново.

И петте гола на домакините бяха впечатляващи, но вторият на сметката на Неймар определено бе най-красивият от всички. Футболистът пое топката в своята половина и изключително стилно я придвижи напред, а накрая самият той завърши успешно атаката.

В последно време нападателят бе бурно освиркван от привържениците на ПСЖ, но с попаденията си вчера изглежда отново спечели симпатиите им.

Това бе и първият мач, в който всеки от триото в атаката на парижани отбелязва попадение, след като Лионел Меси и Килиан Мбапе също вкараха.

С победата си тимът, воден от Маурисио Почетино, увеличи преднината си с 12 точки пред втория в Лига 1 Олимпик Марсилия. Остават 8 мача до края на сезона във Франция и само огромен колапс може да попречи на парижани да бъдат коронясани като шампиони.

Бъдещето пред ПСЖ е изпълнено с много въпросителни. Управата на клуба ще направи всичко възможно да задържи своята звезда.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички