Връща ли се Мбапе в игра за ПСЖ срещу Тулуза? Луис Енрике взе решение


Връща ли се Мбапе в игра за ПСЖ срещу Тулуза? Луис Енрике взе решение
Снимка: Getty Images

2516 0

Изглежда ПСЖ вече ще разчита на Килиан Мбапе. Френската суперзвезда на парижани попадна в групата на мениджъра Луис Енрике за предстоящата среща от втория кръг на Лига 1 срещу Тулуза.

Приключи ли сагата с Мбапе?

Припомняме, че френският шампион завърши 0:0 в двубоя срещу Лориент от първия кръг на Лига 1, а тогава Килиан Мбапе не попадна в плановете на Луис Енрике за сблъсъка. Подобно на лято 2022 - 2023, също видя "трансферна сага" с участието на 24-годишния футболист.

По-рано това лято французинът е изпратил писмо до ПСЖ, че няма намерение да подновява договора си, който ще изтече след края на следващата кампания и че иска да напусне. Управта на клуба се зае да търси купувач, като се спекулираше, че нападателят ще премине или в Реал Мадрид, или в Саудитска Арабия, но до сделка така и не се стигна. 

В крайна сметка, Килиан Мбапе е дал обещание пред управата на парижани, че има намерение да продължи кариерата си на "Парк де Пренс" и преди да напусне ще подпише нов договор, за да не си тръгне безплатно от френската столица.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПСЖ "удря рамо" на Левски преди сблъсъците с Айнтрахт Франкфурт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички