Вратар закопа ПСЖ срещу Лил


Вратар закопа ПСЖ срещу Лил
Снимка: Guliver/Getty Images

2178 0

Салваторе Сиригу се оказа големият виновник за ПСЖ при гостуването на Лил, след като шампионите в Лига 1 стигнаха само до 1:1 срещу бронзовите медалисти от миналогодишната надпревара.

Старши-треньорът на ПСЖ Лоран Блан даде почивка на Златан Ибрахимович, което се оказа и пагубно за тима, тъй като именно пропуските лишиха парижани от заслужена победа.

Срещата почна повече от добре за гостите, които имаха няколко положения, а преимуществото беше капитализирано в 29', когато Лавеци поднесе на празна врата за Кавани и той се разписа.

Няколко минути по-късно обаче удар на Ру беше подценен от Сиригу и той си забоде топката в собствената врата, носейки равенството на Лил.

През втората част и двата тима имаха своите шансове, като определено герой през вторите 45 минути беше Винсент Ениеама, който отчая Кавани и Матуиди с прекрасни спасявания.

Точката обаче не топли Лил, като играчите на тима не познават вкуса на победата от 27-и септември насам. Оттогава, Лил няма победа нито в Лига 1, нито в Лига Европа. Отборът е едва на 15-о място със 17 точки - само на 3 от зоната на изпадащите.

ПСЖ пък не успя да накаже грешката от вчера на Олимпик Марсилия (1:1 срещу Лориен), като в момента шампионите са с 34 точки и изостават на точка от големия си съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички