Димитър Бербатов поведе 10 от Монако към успех (ВИДЕО)


Димитър Бербатов поведе 10 от Монако към успех (ВИДЕО)

83979 0

Българският топ стрелец Димитър Бербатов отново стана герой за Монако, след като негов гол помогна на тима му да стигне до ценен успех с 2:0 над Ланс в мач от междинния кръг в Лига 1.

Трите точки дойдоха изключително трудно, особено като се има предвид факта, че 10 минути преди края на първото полувреме Уолъс беше изгонен с директен червен картон за опасна игра срещу съперник. Протестите на "монегаските" не дадоха резултат и те останаха с 10 човека.

Те обаче издебнаха своя момент през второто полувреме, а в центъра на събитията беше Митко Бербатов. Той сам изпусна две положения преди 64', в която голмайстор №1 на България беше фаулиран в наказателното поле. Той се нагърби с изпълнението и безпроблемно реализира - 1:0.

Малко след това той беше изваден от игра, а в 69' Ланс също получи дузпа. Субашич обаче също блесна в мача и с прекрасен рефлекс спаси и запази аванса на своите.

В последните минути Ланс натисна в търсене на равенството, но в добавеното време Ферейра Караско при контраатака разстреля гостите с топовен удар от разстояние и гарантира 3-те точки на тима от Княжеството.

Това беше едва 3-и гол за Димитър Бербатов в Лига 1 през този сезон, след като през миналия направи истински фурор с над 10 попадения, докато играеше под наем. Той обаче страдаше от различни контузии, които го държаха повече от месец извън терените.

Монако пък се изкачи в горната половина на таблицата и има 23 точки, записвайки първа победа от 4 мача насам.


Monaco vs Lens (2-0) Full Highlights 02/12/2014... by rubin7190

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички