ВИДЕО+СНИМКИ: Ад за ПСЖ на "Велодром" - засипаха звездите с боклуци


ВИДЕО+СНИМКИ: Ад за ПСЖ на "Велодром" - засипаха звездите с боклуци
Снимка: Getty Images

2550 0

Истински ад за футболистите на ПСЖ устроиха феновете на Олимпик Марсилия по време на дербито между двата тима в 11-ия кръг на Лига 1. Първо, те задимиха целия стадион с факли и димки преди началото на мача. Преди двубоя привържениците на Олимпик публикуваха мостра на банкнота с изобразен върху нея плачещ Меси, която призоваха да бъде разпечатана и копията да бъдат разпръснати по терена.

В случаите, когато ПСЖ изпълняваше корнери, ставаше най-зле. Домакинските фенове хвърляха към тях всичко, което м попадаше под ръка. Заради това Неймар беше покрит от специални щитове. Служителите на стадион "Велодром" бяха готови за подобен развой на събитията. До всяко ъглово флагче имаше хора, които вдигаха специална защитна мрежа, когато играч на гостите изпълняваше корнер. Не беше пощаден и суперзвездата Лионел Меси.

Ненавистта на феновете на Олимпик Марсилия към ПСЖ не е от вчера. В южния град мразят звездите на парижани и са готови да изразят презрението си към тях при всяка възможност. Те не за първи път създават ад за футболистите на този съперник. А ето какъв скандал беляза едно от последните дербита между тези два тима. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички