Роналдиньо: Не съм си и помислял, че Меси може да облече фланелката на ПСЖ


Роналдиньо: Не съм си и помислял, че Меси може да облече фланелката на ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

3669 0

Преди дни Лионел Меси изкова ценен обрат за Пари Сен Жермен срещу РБ Лайпциг в Шампионска лига, а това се случи пред погледа на бившия му съотборник в Барселона и негов много близък приятел Роналдиньо. В първите си дни на "Камп Ноу" аржентинецът се учеше тъкмо от бразилеца, който по онова беше в пика на кариерата си.

Години по-късно Меси задмина магическия Роналдиньо и е носител на шест Златни топки. Рони приключи твърде рано с футбола, докато Лео показа постоянство през всички тези години и се задържа на върха на световния футбол, където беше почти недосегаем, изключвайки Кристиано Роналдо.

Роналдиньо обаче признава, че никога не е очаквал Меси да облече фланелката на настоящия му клуб - ПСЖ. Мнозина смятаха, че Лео Меси ще остане до края на кариерата си в Барселона - клубът, в който започна неговата футболна приказка. През миналото лято обаче Меси напусна каталунците и отпътува за Париж.

"Никога не съм си помислял, че Меси може да облече фланелката на ПСЖ", споделя Роналдиньо пред френското издание Le Parisien. "Много се радвам, че се видях с Меси и Неймар. Мисля, че те ще вдъхновят ПСЖ за успех в Шампионска лига."

Бразилецът коментира и своята кариера, като заяви, че не съжалява за това, че е ходил по-често по партита като футболист. „Не съжалявам и съм щастлив от всичко. Имам късмет, че Бог ми даде толкова много и смятам себе си за късметлия. Не съжалявам за миналото си, не мисля, че щях да имам по-добра кариера, ако не бях ходил на партита“, каза Роналдиньо. 

Повече за срещата между Меси и Роналдиньо и прегръдката между тях вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички