ВИДЕО: Бербатов показа срещу Лил защо го искат обратно в Англия


ВИДЕО: Бербатов показа срещу Лил защо го искат обратно в Англия

2492 0

Българският нападател на Монако Димитър Бербатов показа защо е апетитна хапка за няколко английски отбора от Висшата лига. Деветката на "монегаските" се разписа в мача от 22-ия кръг на Лига 1 срещу Лил и донесе успеха на своя тим.

Бившият футболист на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм откри резултата в 57-ата минута на мача. Той засече с глава центриране от фаул.

През първото полувреме и двата тима предимно се бранеха и положения за гол пред двете врати липсваха. В началото на втората част гостите от Монако можеха да открият резултата, но Моутиньо стреля над вратата от добра позиция в наказателното поле на Лил. В 57-ата минута обаче Бербатов показа класа и даде аванс на своя тим. Той можеше да се разпише и втори път в срещата, след като бе оставен непокрит в наказателното поле, но ударът му мина встрани от целта.

Лил успя да стигне до гол, но той бе отменен. Марко Баша стреля с глава, засичайки центриране отляво. Топката влизаше в мрежата на Субашич, но Сидибе реши да я довкара. В тази ситуация бранителят на Лил бе в засада и попадението бе отменено.

След победата Монако зае 5-а позиция с 39 точки в актива си, а Лил е на 13-а позиция с 27 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички