Емил Данчев: Бербатов няма да сменя адреса поне до лятото


Емил Данчев: Бербатов няма да сменя адреса поне до лятото
Снимка: БГНЕС

1665 0

Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев отрече информациите, които се появиха в Англия относно завръщането на българската звезда във Висшата лига. Той заяви, че нападателят ще остане в Монако поне до лятото.

"Какво ще стане с Бербатов, ще бъде ясно в следващите един-два месеца, така че нека бъдем търпеливи", обяви Данчев пред журналистите. След това той конкретизира:

"Бербатов няма как да не остане футболист на Монако до лятото, тъй като клубът има цели. Гони влизане в Шампионската лига, както и Купата на Франция, Това удовлетворява Бербатов. Той няма никаква причина да сменя адреса".

Данчев не отрече възможно завръщане на рекордната покупка на Манчестър Юнайтед в елита на Острова.

"В медиите се шуми около много имена на трансферния пазар, но аз не бих споменал нито едно конкретно. Бих се радвал, ако спекулациите в Англия за Бербатов са верни, но знаете, че аз не коментирам публикации в медиите, особено пък английските. Към този момент не бих го нарекъл спекулация, но това е информация, в която няма нищо реално и конкретно", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички