В навечерието на последния мач на Мбапе за ПСЖ: Във Франция разкриха за тежки упреци и обвинения


В навечерието на последния мач на Мбапе за ПСЖ: Във Франция разкриха за тежки упреци и обвинения
Снимка: Оф. сайт на ПСЖ

1121 0

Отдавна е ясно, че връзката между Килиан Мбапе и Насер Ел-Хефи не изживява най-добрите си моменти. Връзка, която се влошаваше през последните години сред неизпълнени обещания, а сега, когато е сигурно напускане на френската звезда, изглежда удари дъното. С финала за Купата на Франция тази вечер срещу Олимпик Лион, Килиан ще приключи времето си в ПСЖ.

Точно днес, в навечерието на последния мач на Мбапе, "L'Equipe" събра няколко от сблъсъците, които са имали президентът и футболистът. Връзка, която на практика премина от такава между баща и син до почти двама непознати.

Още: Мбапе си е купил дом в Мадрид, отказал се да е съсед с Роналдо и Белингам

През лятото на 2022 г., след като поднови с ПСЖ и не прие предложението на Мадрид, Мбапе бързо осъзна, че някои от обещанията, които е получил от своя президент, няма да бъдат изпълнени. Или поне както той смяташе, че трябва да бъдат изпълнени.

Самият играч винаги е отричал да има по-голямо влияние, отколкото вече е имал на терена, но според френското издание, евентуалният му гняв надхвърля случващото се на терена. Миналото лято Мбапе беше този, който направи стъпка, като обяви, че няма да активира допълнителната година, която беше възможност в договора му и че това ще бъде последният му сезон в ПСЖ. Въпреки че проектът на парижани най-накрая щеше да се върти около Килиан. Дори бе изваден и от тренировките.

Тогава отношенията с Ал-Хелаифи се влошават напълно и според L'Equipe в разговор с френския футболист той дори го упрекнал, че си тръгва без трансферна сума: "Не можеш да отидеш без пари и да подсилиш най-големия ни съперник. Всички страхотни играчи, Белингам, Кейн, оставят пари за своя клуб".  Упрек, който възникна, след като ПСЖ отмени "наказанието" миналото лято, когато футболистът теоретично се отказа от определени клаузи, за да може да се върне към тренировки.

 "Не можеш да нараниш ПСЖ. Ще узакониш Суперлигата!", е бил друг упрек, отправен от президента.

Още: Роберт Левандовски за трансфера на Килиан Мбапе в Реал Мадрид: Той не ни плаши

Флорентино Перес не отстъпи дори и пред френския президент на молба за Мбапе

Еманюел Макрон се моли на Флорентино Перес да пусне Килиан Мбапе на Олимпиадата

Вече не се и крие! Майката на Килиан Мбапе с директен намек за трансфера в Реал Мадрид (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички