Унай Емери: Заслужавахме да победим Арсенал


Унай Емери: Заслужавахме да победим Арсенал
Снимка: Gulliver/Getty Images

1135 0

Треньорът на френския шампион ПСЖ Унай Емери не остана особено щастлив от равенството срещу Арсенал в снощната среща на тима от груповата фаза на Шампионската лига.

Все пак той е на мнение, че ПСЖ е играл на достатъчно добро ниво, за да бъде спокоен, че очакваните резултати ще дойдат съвсем скоро.

"Това не е най-добрия резултат, но аз съм доволен как играхме'', коментира испанският наставник на пресконференцията след края на мача.

ПСЖ изпусна да дръпне на Арсенал в Шампионска лига (ВИДЕО)

:Имахме седем много чисти голови положения, а това е много важно. Друг е въпросът, че успяхме да реализираме само едно от тях и не успяхме да победим.

Отборът игра добре и скоро головете ще започнат да влизат. Спокоен съм в това отношение'. Играхм по начина, по който искахме, и заслужавахме победата. Ако показваме такава игра във всеки един мач, тогава аз си мисля, че победите ще започнат да идват''.

Френският шампион е следващият съперник на Лудогорец в Шампионската лига.  Двубоят в София ще пропусне една от звездите на тима Марко Верати, който получи червен картон в срещата с Арсенал.

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички