УЕФА удря клуба на Бербатов с 10 млн. евро


УЕФА удря клуба на Бербатов с 10 млн. евро

1574 0

От УЕФА разкриха, че поредният клуб, който ще си изпати заради нарушаване на финансовия феърплей, е Монако, където рита Димитър Бербатов.

Тимът от княжеството сгафи с трансфера на Хамес Родригес през лятото. Той премина в Реал Мадрид за страхотните 80 млн. евро. Според хората на Мишел Платини сумата е надута по втория начин. Масло в огъня е наляло и преминаването под наем на Радамел Фалкао в Манчестър Юнайтед за 10 млн. евро. Антони Ревейер с неговите 8 млн. от Нюкасъл пък само допълват картинката.

Според информациите от УЕФА ще ударят по "монегаските" с минимум 10 млн. Шефът Дмитрий Риболовлев е задължен да плати минимум 3 млн. от глобата до края на настоящия сезон във френската Лига 1, пише "Стандарт".

В същото време Бербатов най-вероятно ще пропусне дербито срещу Марсилия в неделя. Българинът ще бъде до последно под въпрос заради контузия.

Авторитетното издание "Франсфутбол" включи Бербатов в престижна класация. Нашият е сред играчите, заради които си заслужава да се гледа френското първенство. Той е в резервите на Топ 10 заедно с капитана на ПСЖ Тиаго Силва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички