Тухел засили слуховете за трансфер на Мбапе и Неймар


Тухел засили слуховете за трансфер на Мбапе и Неймар
Снимка: Guliver/Gettyimages

6056 0

Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел не изключи възможността да се раздели с двете си големи звезди - Неймар и Килиан Мбапе. Спекулациите за тяхното напускане са непрестанни, като преди няколко дни Мбапе за първи път обяви, че е готов и за друг проект с друг отбор.

"Ние не сме наивни. Много клубове искат да правят трансфери и пазарът е луд. Ако ме питате обаче като треньор - да, искам да разчитам на тях. Ако обаче не останат, ще търсим решения”, заяви специалистът на пресконференция преди последния мач за сезона - срещу Реймс.

"Мбапе има цели, той е много интелигентен и може би е преценил, че сега е моментът да каже това. Поканен е да поема отговорности, както всички играчи на ПСЖ. Той е специален, иска да вкарва, вкарва и вкарва, както и да печели всички възможни трофеи. Аз говоря с Килиан всеки ден, той знае какво искам. Имаме си доверие”, каза Тухел.

Легендарният треньор на Реал Мадрид Висенте Дел Боске сподели своето мнение относно двете големи звезди на Пари Сен Жермен - Неймар и Килиан Мбапе - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички