Килиан Мбапе ще отиде в Реал Мадрид и със завързани очи


Килиан Мбапе ще отиде в Реал Мадрид и със завързани очи
Снимка: Getty Images/Gulliver

3974 0

Бившият наставник на Пари Сен Жермен и настоящ такъв на Арсенал - Унай Емери, заяви, че Килиан Мбапе със сигурност иска да премине в Реал Мадрид. Само преди два дни играчът сподели, че е готов и за ново предизвикателство извън френския тим, което бе достатъчно да започнат сериозни слухове къде ще продължи кариерата си.

"Мбапе силно иска да премине в Реал Мадрид и би го направил със затворени очи. Когато аз бях в отбора също имаше вариант да напусне и тогава говорих с него и с баща му, за да остане. Имаше опция и да отиде в Барселона, но Реал винаги е бил на първо място” заяви Емери пред Cadena Ser.

"В ПСЖ трябва да направят всичко по силите си, за да го задържат и да го убедят да промени намеренията си, като използват за това и финансови доводи” добави специалистът. От клуба побързаха да успокоят ситуацията с изявление, според което Мбапе остава в ПСЖ. Това обаче изглеждаше по-скоро като задължителен ход от страна на парижани, макар и да не е сигурно, че ще остане. Ето какво написаха от клуба.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички