Икарди донесе втора победа на ПСЖ в Шампионска лига (ВИДЕО)


Икарди донесе втора победа на ПСЖ в Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

3346 0

Пари Сен Жермен победи с минималното 1:0 Галатасарай във втория си двубой от груповата фаза на Шампионска лига. Единственото попадение в срещата отбеляза Мауро Икарди в 53'. Отборът на Томас Тухел има пълен актив от 6 точки и са на първо място в групата си.

През първата част парижани имаха повече голови възможности, но до попадение така и не се стигна. В 11' Фернандо Муслера реагира страхотно и спаси удар на Анхел Ди Мария. Той получи добър пас, разсякъл защитата, а изстрелът му беше насочен под напречната греда, но вратарят се хвърли по превъзходен начин, за да го спре. В 18' и домакините имаха обещаващо положение. Жан Мишел Сери получи подаване на границата на наказателното поле и стреля. Топката обаче премина на сантиметри встрани от дясната греда.

Второто полувреме обаче започна доста по-обещаващо за ПСЖ. В 53' стигнаха до откриващото попадение, като Мауро Икарди се възползва от асистенция на Сарабия за 1:0. Малко преди това Анхел Ди Мария не успя да преодолее вратаря, въпреки че бе останал очи в очи с него. В 55' Фалкао бе близо до изравняване, но в последния момент защитата на френския тим изби удара му. Малко след това влезе в игра и Килиан Мбапе, който все още не е напълно възстановен от контузията си. Въпреки това се включи доста активно, като парижани владееха инициатива до края на двубоя, но до повече попадения не се стигна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички