Треньорът на Ал Хилал преди 4 години: Неймар не е на нивото на Роналдо


Треньорът на Ал Хилал преди 4 години: Неймар не е на нивото на Роналдо
Снимка: Getty Images

1669 0

Саудитският Ал Хилал готви мащабния трансфер на Неймар от ПСЖ. Медиите обаче се разровиха и припомниха думи на настоящия треньор на арабите - Жорже Жезуш, които не са особено ласкави към бразилския нападател.

Това се случва преди 4 години, когато Жезуш похвали сънародника си Кристиано Роналдо. Тогава треньорът заяви, че играчът на ПСЖ не е на нивото на португалската звезда.

"За мен Кристиано Роналдо е най-добрият. Относно това за мен няма никакви съмнения. Той бележи не по 10-20 гола на сезон, а по 30, 40 или 50. Не му е нужно да бъде "артист", какъвто е Меси.

Всеки трябва да се сравнява с Роналдо. Не само заради класата му, но и заради професионализма му, заради това как достигна сегашното си ниво. Това е урок за всяко момче, което иска да стане футболист.

Неймар трябва да промени начина си на мислене, иначе никога няма да достигне това ниво. Ако това, което се случва извън терена, е по-важно за вас от подобряването на собствената ви игра, тогава никога няма да сте най-добрият. Роналдо има страст, това е разликата", каза Жезуш пред "Globo Esporte". А ето каква ще е заплатата на Неймар в Ал Хилал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички