Анхел Ди Мария е на крачка от ПСЖ


Анхел Ди Мария е на крачка от ПСЖ

2435 0

Аржентинският ас на Манчестър Юнайтед Анхел Ди Мария е на път да смени клубната си принадлежност в началото на следващата седмица.

Според информация на "BBC", крилото вече пътува за Катар, където ще се срещне с шефовете на френския шампион, за да уточни лично финалните си детайли по 5-годишния си контракт.

Веднага след срещата бившият играч на Реал Мадрид ще замине за Париж, където ще изкара медицински прегледи и официално ще бъде обявен за ново попълнение на тима на Лоран Блан.

Това означава, че най-късно до средата на седмицата Ди Мария ще напусне Манчестър Юнайтед и ще се присъедини към новия си отбор.

Иначе всичко по трансфера изглежда уредено. Парижани са съгласни да платят исканите 46 милиона паунда за правата на крилото, който още през миналото лято искаше да премине на "Парк Де Пренс". Той все пак премина в Юнайтед, но записа слаб сезон, след който е решил да напусне тима.

Стигна се дори до момента, в който Ди Мария отказа да се появи на предсезонната подготовка на тима, заради което му беше наложена жестока глоба от ръководството, а Луис Ван Гаал категорично е решил да продаде играча.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички