Страшно меле между футболисти и фенове прекрати дерби във Франция (ВИДЕО)


Страшно меле между футболисти и фенове прекрати дерби във Франция (ВИДЕО)
Снимка: Скрийншот

2944 0

Страшно меле между футболисти и фенове прекъсна средиземноморското дерби между отборите на Ница и Олимпик Марсилия във френската Лига 1. 15 минути преди края на мача домакините водеха с 1:0, когато техни запалянковци нахлуха на стадиона след конфронтация с футболист на Марсилия.

Димитри Пайе трябваше да изпълни корнер за Олимпик Марсилия, когато беше замерен от трибуните с бутилка. Пайе реши да отвърне на провокацията, като хвърли бутилката обратно в трибуните. Това доведе до ескалация на напрежението по трибуните, като десетки фенове излязоха на терена, търсейки саморазправа с играчите на Марсилия.

Полицията на стадиона трябваше да успокои страстите, а двата отбора се прибраха в съблекалните. Главният съдия първоначално прекрати срещата за 10 минути, но паузата продължи повече от час. Двубоят трябваше да се поднови, но играчите на Марсилия отказаха да излязат на стадиона.

Така на стадиона излязоха само футболистите на Ница, които се подредиха за изпълнение на корнер, а след това съдията сложи край на мача. След срещата стана ясно, че Димитри Пайе Матео Гендузи са с наранявания след мелето. Френският футболен съюз предстои да вземе решение за наказания и краен изход от прекратената среща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички