Страхотни новини за ПСЖ преди срещата с Олимпик Марсилия


Страхотни новини за ПСЖ преди срещата с Олимпик Марсилия
Снимка: Getty Images

2503 0

Звездата на ПСЖ Лионел Меси се завърна към тренировки преди сблъсъка на отбора с Олимпик Марсилия. Той пропусна последните два мача на френския гранд заради контузия на прасеца, която получи при равенството с Бенфика на 5-и октомври.

Имаше съмнения дали аржентинецът ще е на линия за мача на „Парк де Пренс“ на 16-и октомври. Въпреки това, Меси се върна към тренировките и вероятното му завръщане за предстоящата среща с Олимпик Марсилия ще даде голямо предимство на парижани.

Пред „RMC Sport“ треньорът потвърди, че аржентинецът се е върнал към тренировките: „Лео е готов, тренира нормално тази сутрин, но ще видим как ще му се отрази сесията“.

Лионел Меси беше в страхотна форма в началото на сезона, като вкара осем гола и направи още толкова асистенции в 13 изяви във всички турнири. В негово отсъствие изявите на парижани бяха колебливи - завършиха наравно със Стад дьо Реймс в първенството, а също и с Бенфика в Шампионска лига.

Аржентинецът е на път да подобри рекорда си от миналия сезон, когато отбеляза 11 гола и направи 15 асистенции в 34 срещи във всички турнири.

Хората на Галтие ще се стремят да продължат серията си без загуба от началото на сезона. ПСЖ оглавява и класирането в Лига 1 – с 26 точки.

И докато завършването на Меси е добра новина за състава на парижани, положението в съблекалнята не е розово.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички