"Ще спечели много "Златни топки": Подиграл се с Килиан Мбапе му предрече светло бъдеще


"Ще спечели много "Златни топки": Подиграл се с Килиан Мбапе му предрече светло бъдеще
Снимка: Getty Images

2209 0

Вратарят на Астън Вила и аржентинския национален отбор Емилиано Мартинес бе категоричен, че Килиан Мбапе ще наследи Кристиано Роналдо и Лионел Меси и ще спечели множество награди "Златна топка" в бъдеще.

Подиграваше му се, а сега го хвали...

Мартинес, който получи три гола в своята врата от Мбапе на финала на Мондиал 2022 в Катар между Франция и Аржентина, се подиграваше много с французина след спечеленото Световно първенство, но сега "се скъса" да го хвали.

"Много го уважавам… когато Лео и Кристиано се оттеглят, той ще продължи наследството им и ще спечели много "Златни топки", заяви Дибу Мартинес, цитиран от "All about Argentina".

Роналдо (петкратен носител на "Златната топка") и Меси (осемкратен) доминират в категорията за "най-добрия играч в света" през последните 15 години. Ослепителното съперничество обаче е към своя край, тъй като и двете суперзвезди в момента са в края на 30-те си години.

За мнозина бъдещето на футбола е в ръцете на Килиан Мбапе. Френската суперзвезда не спира да впечатлява и редица експерти вярват, че рано или късно той ще се поздрави със "Златната топка".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ерлинг Холанд разби рекорд на Килиан Мбапе в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички