Серхио Рамос е готов да запише първите си минути след сериозните контузии


Серхио Рамос е готов да запише първите си минути след сериозните контузии

896 0

Серхио Рамос е готов да се появи отново утре срещу Лориан, съобщава Mundo Deportivo.

Той тренира нормално през последните две седмици и тази сутрин също тренира с останалите си съотборници в базата на ПСЖ. Централният защитник е отсъствал от терените повече от два месеца поради контузия на прасеца. Маурисио Почетино обаче разполага със защитника за последния период от сезона.

Близо до Меси , Рамос е видян усмихнат в първите минути на днешната подготвителна тренировка. Въпреки че е бил встрани толкова дълго, испанецът се чувства комфортно след тежката ситуация в съблекалнята, която преминава през лош период след елиминирането на отбора в Шампионската лига.

Почетино не можеше да разчита тази сутрин на Кейлор Навас, завърнал се от международните си ангажименти с Коста Рика, нито на Диало, Хуан Бернат, Курзава, Андер Ерера, Дракслер и Верати . Остават по-малко от два месеца до края на Лига 1 и ПСЖ се нуждае от последен тласък, за да реши шампионат, който управлява от началото до края. Това, обаче, е нещо, което няма да послужи като смекчаващ фактор след разочарованието от преждевременното падане в Европа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички