С човек по-малко ПСЖ откри с победа Лига 1


С човек по-малко ПСЖ откри с победа Лига 1
Снимка: Getty Images/Guliver

909 0

Шампионът на Франция ПСЖ почна подобаващо новия сезон в Лига 1, след като стигна до трудна победа като гост с 1:0 срещу Лил в мач от първия кръг на шампионата.

Парижани стигнаха до минималната победа, въпреки че играха близо час с човек по-малко. В 28' Адриен Рабио извърши необмислено грубо нарушение в собствената си половина, а съдията беше принуден да му покаже втори жълт картон.

Шампионите бяха по-активни дори след изгонването на техния играч, а в 57' падна и единственият гол. След чудесна комбинация между Кавани и Матуиди вторият изведе на добра позиция Лукас Моура. Младият бранител показа хладнокръвие и преодоля Ениеама - 1:0.

До края на срещата домакините имаха преимущество, но липсата на креативност в средата на терена не доведе до нито един шанс в тяхна полза.

Дебют за тима направи новопривлеченият Кевин Трап, който беше предпочетен пред Салваторе Сиригу. Най-скъпото лятно попълнение Анхел Ди Мария не беше в групата за двубоя. Той ще дебютира през следващата седмица срещу Гелзек Аячо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички