Анхел Ди Мария категоричен: Юнайтед искаше да ме разкара


Анхел Ди Мария категоричен: Юнайтед искаше да ме разкара

2430 0

Анхел Ди Мария беше представен официално за ново попълнение на ПСЖ. Той идва от Манчестър Юнайтед срещу сумата от 42.4 милиона паунда, превръщайки се в най-скъпото лятно попълнение на европейския пазар.

Аржентинецът сподели, че е изключително щастлив от преминаването си на "Парк де Пренс" и настоя, че всъщност "червените дяволи" сами са пожелали да се отърват от него.

"Една от причините да съм тук, разбира се, е, че от Юнайтед искаха да си тръгна. Трансферът бе желан и от трите страни. Имаше различни причини за това, че не бях на ниво в Англия, но не искам да се връщам към тях", категоричен беше Ди Мария.

"Много съм щастлив, че съм в ПСЖ. От доста години отборът иска да ме притежава и за мен е голяма чест да съм тук. Моята голяма цел, както и на отбора, е успех в Шампионската лига.

Имаше други отбори, които искаха да отида при тях, но силното ми желание да постигна големи успех в Париж ме убеди, че взимам най-доброто решение", каза Ди Мария по време на пресконференцията по своето представяне.

Той сподели още, че ще му е нужно малко време, за да влезе в игрови ритъм, защото не е тренирал изобщо след края на Копа Америка.

"Две или три седмици ще са ми необходими, за да вляза в кондиция. Не съм тренирал от края на Копа Америка. Говорих с медицинския щаб и мисля, че ще ми трябва известно време", каза Ди Мария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички