Реал и Тотнъм да забравят: Почетино се обвърза за дълго с ПСЖ


Реал и Тотнъм да забравят: Почетино се обвърза за дълго с ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1035 0

Договорът на Маурисио Почетино като треньор на Пари Сен Жермен бе удължен до 2023 година. Бившият мениджър на Тотнъм подписа 18-месечен контракт с опцията за допълнителен сезон, когато пое френския гранд през януари.

Сега опцията бе активирана в лято, в което аржентинският специалист бе спряган за Реал Мадрид и за завръщане в Тотнъм. Почетино, бивш капитан на ПСЖ, изведе отбора до триумф за Купата на Франция миналия сезон, но бе свален от върха в Лига 1 от Лил и надигран от Манчестър Сити в полуфиналите на Шампионска лига.

"Много, много съм щастлив за себе си и за моя щаб. Много важно е за нас да усещаме доверието от клуба и ще дадем максимума си, така че феновете да са горди от Пари Сен Жермен. Точно заради това ще се опитаме да постигнем нашите цели заедно, като едно цяло. Преди 20 години бях капитан на този отбор, а днес съм треньор. Това е сбъдната мечта“, сподели 49-годишният аржентинец.

"С лидерството на Маурисио ние сме развълнувани и уверени от това, което ни предстои в бъдеще“, каза президентът на парижани Насер Ал-Келайфи. А с какъв контракт клубът се надява да задържи Килиан Мбапе вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички