Разликата в отношението на Неймар и Меси била голяма, а Мбапе си загубил уважението


Разликата в отношението на Неймар и Меси била голяма, а Мбапе си загубил уважението
Снимка: Getty Images

1456 0

В събота авторитетното френско издание L'Еquipe публикува любопитен материал за световната футболна звезда Неймар. Истории за бразилеца продължават да отекват във Франция, макар че той напусна ПСЖ през миналото лято. 

Мбапе загубил уважението си към Ней

32-годишният креативен футболист прекара 6 години на "Парк де Пренс", след като беше продаден от Барселона през 2017 г. срещу рекордните и до този момент за футболист 222 милиона евро. 

Приближен до клуба източник коментира пред вестника, че бразилецът е бил по-особен в комуникацията си от Меси, а с двамата не са били очаровани от голямо клубно решение. Става въпрос за това цялата власт да е в ръцете на Килиан Мбапе. 

Разказът за Неймар

Французинът пък се разочаровал от тренировъчния процес с Неймар и така загубил уважението си към легендарния южноамериканец:

"Първоначално Килиан Мбапе харесваше Неймар много, но след като работеше с него всеки ден, загуби уважението, което имаше. Междувременно Неймар и Меси бяха разочаровани, че клубът е дал на Килиан цялата власт. 

Меси, дори да беше интровертен, поне щеше да те поздрави. Но не и Неймар. Имаш впечатлението, че не те уважава. Той отказва контакт. Жалко, защото насаме той изглежда мил и щедър. Въпреки че разбираше френски, той не правеше усилия да го говори.

След два или три много добри сезона, Ней ми остави впечатлението, че е напълно преситен. Удовлетворен от футбола и парите... Вече не беше гладен. Той все още имаше мотивация да играе за Бразилия, но не и да отиде в Брест.

В началото на лятното турне миналото лято Луис Енрике извика Неймар и му каза какво ще последва. Той му каза да си намери друг клуб и че НЯМА да го вземе на турне в Япония. В крайна сметка Луис Кампос убеждаваше Енрике, че трябва да вземе Неймар на турнето, за да бъде продаден по-скъпо. Поведението му вече не беше същото. Тази история в Париж наистина трябваше да приключи".

Вижте за кой отбор отново иска Неймар да играе!

Още: Неймар посочи топ 5 най-техничните футболисти извън него

"Daily Mail" сложи Кристиано Роналдо 10-ти сред най-великите, Меси е №1, а Стоичков?

Кристиано Роналдо е най-привлекателен сред спортистите, не е за вярване къде бе пласиран Меси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички