Разкриха трансферния списък на ПСЖ - включва 3 големи звезди


Разкриха трансферния списък на ПСЖ - включва 3 големи звезди
Снимка: Getty Images/Guliver

2991 0

С назначението на Унай Емери начело на ПСЖ работата по трансферите в тима започва с пълна сила. Френският шампион иска да се подсили сериозно за предстоящата кампания и най-вече за атака на Шампионска лига.

Най-голямата въпросителна е кой ще наследи Златан Ибрахимович в атаката на парижани. Към момента фаворити за поста са Гонсало Игуаин и Александре Лаказет.

Бъдещето на Неймар е решено окончателно

Аржентинският национал категорично отказа да преподпише договора си с Наполи заради "нарушени обещания" и отказва да играе повече за италианския тим. Така Аурелио де Лаурентис ще се наложи да го продаде за по-малко от исканите 94 милиона евро.

По-логичният избор за ПСЖ обаче е Лаказет, който едва на 24 години е един от най-добрите нападатели в света. Неговата цена е и далеч по-ниска - 45 милиона евро.

СНИМКА С ПОСЛАНИЕ КЪМ МЕСИ ВЗРИВИ МРЕЖАТА

В халфовата линия Унай Емери държи да купи Гжегож Криховяк. Халфът на Севиля е в отлични отношения с вече бившия си треньор и иска да премине на "Стад де Франс", но в същото време от Севиля не го пускат за под 45 милиона евро.

Почти сигурен нов в състава на ПСЖ е новоизлюпеният белгийски национал Тома Моние. Той изгря на Евро 2016, като е несменяем титуляр от втория мач на "червените дяволи" насам. Десният защитник замина за Париж, за да финализира преговорите си с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички