Официално: ПСЖ погна Шампионска лига с последното си попълнение


Официално: ПСЖ погна Шампионска лига с последното си попълнение

2442 0

Френският шампион Пари-Сен Жермен има нов старши треньор. След като Лоран Блан беше уволнен от поста си през миналата седмица, днес грандът от столицата представи новия си наставник - Унай Емери.

Испанският треньор подписа днес официално за 3 години, като наследява на поста Блан. В последните години френската легенда установи тотален контрол над домашната сцена, но така и не направи бленувания от собствениците пробив в Шампионска лига.

ПСЖ си хареса заместник на Златан

Ръководството на ПСЖ се надява, че именно Емери ще донесе успеха в Европа, след като със Севиля спечели Лига Европа в 3 последователни години.

"За мен е голяма чест да започна тази мисия. ПСЖ се превърна в един от най-интересните отбори в Европа. Нямам търпение да започнем работа и да се запозная с всички играчи. Знам, че съществува огромна страст около клуба и ще дам най-доброто от себе си, за да изживеем моменти на голяма радост", каза Емери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички