Разкриха лесната рецепта, благодарение на която Балотели отново е Супер Марио


Разкриха лесната рецепта, благодарение на която Балотели отново е Супер Марио

1861 0

Треньорът на Ница Жюлиен Форние обясни как е успял да върне Марио Балотели към сериозния футбол. Наставникът обясни, че отказал да ограничава ексцентричния нападател във всяко едно отношение извън терена.

През миналия сезон Супер Марио трябваше да подпише стриктен код за поведение, за да облече отново екипа на Милан, който обаче отказа да превърне наема му от Ливърпул в постоянен трансфер. Така се стигна до ситуацията през отминалото лято, когато мърсисайдци му позволиха да направи свободен трансфер в Ница. Във Франция на 26-годишния футболист му потръгна и той вкара 7 гола в първите си 9 мача.

„Всички предишни негови отбори опитаха да му поставят правила, ние не го сторихме“, обясни Форние. „Ние имаме собствени правила за терена и вътре в отбора, но те са еднакви за всички. Марио е добър и лесно да му бъдеш треньор, точно както и на останалите играчи.“

„Ница е едно семейство, но с правила, които се отнасят до всички без изключение. Ние му разказахме за нашия проект, за клуба и за нашите фенове, които са много дружелюбни и страстни. Неслучайно нашите тренировки са открити за всички“, добави Форние.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички