Рамос към Меси: Кой би предположил, нали, Лео? (СНИМКА)


Рамос към Меси: Кой би предположил, нали, Лео? (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

12765 0

Легендата на Реал Мадрид Серхио Рамос посрещна легендата на Барселона Лионел Меси в техния нов клуб Пари Сен Жермен. Както е известно, и Рамос, и Меси не подновиха договорите си с Реал и Барса, като решиха да преминат като свободни агенти на "Парк де Пренс".

Рамос и Меси бяха врагове на терена в продължение на над десетилетие, като неведнъж са имали конфронтации по време на мачове. Сега обаче двамата ще трябва да изгладят отношенията си и да работят за общата кауза. Самият Рамос признава, че двамата едва ли са предполагали, че някога ще играят в един отбор.

“Кой би предположил, нали, Лео? Добре дошъл!”, написа Рамос в Туитър.

Рамос и Меси са футболистите с най-много мачове в историята на Ел Класико - по 45. Испанският бранител ще има честта да е играл в един отбор както с Кристиано Роналдо, така и с Меси - нещо, което е правено от само 16 играчи преди него.

Испанското издание El Pais пише, че Рамос дори е предложил подслон на Меси и семейството му, докато си намерят дом в Париж. “Ако ти и семейството ти предпочитате да живеете в дом, а не в хотел, можете да се нанесете при мен”, казал бившият капитан на Реал според El Pais.

А кой играч на ПСЖ беше определен от Меси като "феномен" - вижте в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички