ПСЖ тотално обезкървен срещу Реал


ПСЖ тотално обезкървен срещу Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

2572 0

ПСЖ ще усети огромна липса при домакинството си на Реал Мадрид, с което започва тазгодишния поход на френския първенец в Шампионска лига. Мачът е в сряда от 22:00 часа.

Нито един от убийственото трио в нападение няма да бъде налиния. Единсон Кавани не успя да се възстанови от контузията си навреме за сблъсъка. Неймар няма как да бъде използван от наставника - Томас Тухел, защото изтърпява наказание от миналия сезон, когато французите отпаднаха от Манчестър Юнайтед. Килиан Мбапе, пък, също лекува травма.

През изминалата седмица се появиха информации, според които Кавани се е възстановил от контузията си в бедрото, но все пак остана извън групата за мача със Страсбург (победа с 1:0). Изглежда невъзможно да попадне и в групата за мача с Реал. Освен звездното трио, за ПСЖ ще отсъстват и Юлиан Дракслер, Тило Керер и Клен Дагба.

Междувременно, Марсело е поредният състезател на "белия балет", който се контузи. Това ще принуди Зинедин Зидан да излезе с новосформиран дефанзивен вал. Вижте повече информация - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички