ПСЖ спечели Суперкупата на Франция след феноменален дебют на Алвеш


ПСЖ спечели Суперкупата на Франция след феноменален дебют на Алвеш
Снимка: БГНЕС

2415 0

Пари Сен Жермен спечели за пети пореден път Суперкупата на Франция, след като се наложи с 2:1 над Монако. В герой за парижани се превърна новото попълнение на отбора Дани Алвеш, който реализира гол и даде асистенция за второто попадение, с което направи фантастичен официален дебют за френския гранд.

В 29-та минута Джибрил Сидибе даде аванс за "монегаските", след като елегантно прехвърли излезлия страж на ПСЖ Алфонс Ареола. През втората част парижани видимо водеха инициативата на терена и логично стигнаха и до изравнителното попадение. Това се случи чрез бившия защитник на Барселона Дани Алвеш, който реализира красиво попадение от пряк свободен удар. Добрата игра на бразилеца продължи и в 63-ата минута и след брилянтна негова асистенция ПСЖ стигна до втори гол. Алвеш центрира към Адриен Рабио, който от своя страна прати за втори път топката в мрежата на Монако.

До края на срещата монегаските имаха невероятната възможност да вкарат срещата в продължения, но Радамел Фалкао пропусна отлично положение да го стори и в крайна сметка ПСЖ се поздрави с първи трофей за този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички