Иниеста: Неймар е много по-ценен от 200 или 300 милиона


Иниеста: Неймар е много по-ценен от 200 или 300 милиона
Снимка: Gulliver/GettyImages

1587 0

"За нас Неймар е по-ценен от 200 или 300 милиона. Неговият стил на игра ни пасва и той може само да става по-добър тук", коментира капитанът на Барселона Андрес Иниеста по повод очаквания трансфер на бразилеца в ПСЖ.

Вчера Неймар си тръгна от тренировката на каталунците, след като се сдърпа с новото попълнение Нелсон Сернедо, а бъдещето на бразилския национал остава неясно.

"Истина е, че се случи нещо на тренировка, но такива неща стават. Всички слухове около Неймар са силно преувеличени. Това е негово лично решение, но ние се надяваме той да остане. За мен той е един от най-добрите нападатели в света. Той дава много на отбора и се надявам да бъде с нас още много години. За нас той е по-ценен от 200 или 300 милиона", коментира Иниеста.

Ръководството на ПСЖ е готово да извади 220 милиона евро за 25-годишния Неймар и да го направи най-скъпоплатения футболист в света, като според медиите в Испания шансът той да си тръгне от "Ноу Камп" е доста голям.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички