ПСЖ си върна самочувствието срещу Гинган (ВИДЕО)


ПСЖ си върна самочувствието срещу Гинган (ВИДЕО)

1201 0

Френският шампион Пари Сен Жермен се върна на победния път, след двете поредни равенства в Лига 1. Парижани без особени трудности победиха Гингам с 3:0 на своя "Парк де Пренс" в среща от 7-ия кръг на шампионата.

Със събраните 17 точки ПСЖ води с 4 пункта на втория Рен и третия Сент Етиен. Гинган е осми с 9 точки.

ПСЖ даде тон на играта от първите минути. Първият гол падна в 18-ата минута, когато Ибрахимович намери Пасторе в коридор и аржентинецът с хубав удар от границата на наказателното поле прати топката в мрежата на гостите. До почивката ПСЖ изпусна още няколко добри възможности да поведе по-убедително.

В последните минути на първата част обаче Гингам можеше да накаже шампионите за проявения аристократизъм. Санкаре стреля от удобна позиция, а топката мина на няколко сантиметра от вратата.

ПСЖ започна с натиск и след почивката, като това даде резултат в 76-ата минута. Ибрахимович стреля, вратарят не се намеси добре и топката попадна у връхлитащия Ди Мария, който не сгреши - 2:0.

Шест минути по-късно се разписа и Ибрахимович. В 83-ата минута той откри головата си сметка за сезона с красив изстрел и оформи крайното 3:0. Шведската звезда дори пропусна дузпа три минути преди края.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички